Het bestuur van de stichting zoekt ondernemer(s)

Alkmaar, 21 juli 2015 - Het bestuur van de stichting zoekt vermogende ondernemer(s) met affiniteit tot de kunsten om de startfase van de loterij mede vorm te geven.

De voorkeur gaat uit naar personen uit de culturele secor met ervaring op het gebied van marketing en de promotie van grootschalige evenementen.

Onze Missie: Kunstenaars hun werk laten doen.

Wij sluiten onze ogen niet voor dromen, bevlogenheid en creativiteit…

De Nationale Kunst Loterij houdt alle daagse dingen mooi.
De Nationale Kunst Loterij vindt kunst brood nodig. Sterker nog kunst is dagelijks brood. Kunst voedt namelijk de verbeelding, wat vervolgens weer leidt tot vernieuwing en groei. Net zo als fysiek voedsel het lichaam regenereert, doet kunst dit voor de geest en vergroot ons voorstellingsvermogen.

Voor de buitenwereld laat je zien dat je schoonheid en optimisme steunt. Sterker je voelt je daar verantwoordelijk voor. Daarom koop je een lot.

 De Nationale Kunstloterij belooft verschraling tegen te gaan door te zorgen dat het alledaagse toch een beetje mooi blijft. Zout op het eten als het ware. Dit doen we door optimistisch, toegankelijk, voorwaarden scheppend en vaandeldrager voor de kunstsector te zijn. Daarom stelt de Nationale Kunstloterij zich ten doel om kunstconsumptie te laten groeien door een breed aanbod van te winnen of met korting te verkrijgen kunst(activiteiten).

Zij wil dit realiseren door het organiseren van een loterij met een uniek concept.

Meer investeerders informatie